Schneider Electric İnovasyon Zirvesi Dünya Turu Paris'te Başladı

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, enerji dönüşümünü hızlandırmak ve iklim kriziyle mücadele etmek için yenilikçi çözümlerini tanıttığı ve iş birliği ağını genişlettiği İnovasyon Zirvesi Dünya Turunu Paris'te başlattı. Schneider Electric CEO'su Peter Herweck, Paris İnovasyon Zirvesi'nde dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandırma ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda kalıcı bir etki yaratma çağrısında bulundu.

Herweck; “2023 yılında yaşanan rekor seviyedeki küresel ısınma, tüm dünyada sektörlerin ve kurumların iklim krizine karşı anlamlı bir değişim sağlamak için bir araya gelmesinin ve mücadele etmesinin önemini görünür kılıyor. En önemlisi de emisyonları büyük ölçüde azaltacak ve küresel talepteki artış ile sürdürülebilirlik arasında köprü kuracak teknolojiye bugün sahibiz. Yapmamız gereken ise inovasyon ve iş birliği yoluyla dijitalleşme, elektrifikasyon ve dekarbonizasyon için kalıcı etki yaratmak. Schneider Electric olarak çağrımız, birlikte çalışarak bu potansiyeli gerçekleştirmek ve dünyamız için duyduğumuz sorumluluğu ve iyiyi yaratma tutkusunu eyleme dönüştürmek. Çünkü ancak böyle gerçek bir değer yaratabiliriz” dedi.

2016 yılında başlatılan Schneider Electric İnovasyon Zirvesi, dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştiriliyor ve etkinlikte otomasyon, elektrifikasyon ve dijitalleşmenin geleceğini belirleyen en son yenilikler, çözümler ve iş birlikleri paylaşılıyor. Bu doğrultuda İnovasyon Zirvesi Dünya Turunun Paris etkinliğinde Schneider Electric müşterileri, iş ortakları ve endüstri liderlerini iki günlük bir programda, genel oturumlar, paralel oturumlar, grup toplantıları ve yeni çözümlerin sergilendiği deneyimler için bir araya getirdi.